Η σειρά προϊόντων Aftamed®, με μοναδική πρωτότυπη σύνθεση, ανακουφίζει άμεσα από τον πόνο και βοηθά στην ταχεία επούλωση του στοματικού έλκους (άφθας), της στοματίτιδας ή άλλων πληγών που μπορεί να δημιουργηθούν στη στοματική κοιλότητα από σιδεράκια ή τεχνητή οδοντοστοιχία. Επιταχύνει άμεσα τη φυσική διαδικασία αποκατάστασης των ιστών με την εντατική ενυδάτωσή τους και αποτρέπει την ανάπτυξη φλεγμονών.

23 Μαΐου 2016

Aftamed® Gel

Το Aftamed® Gel, με πρακτικό στόμιο εφαρμογής, είναι κατάλληλο για άμεση θεραπεία, όταν οι πληγές που προκαλούνται από έλκη στο στόμα είναι εύκολα ορατές και εντοπισμένες.

Περισσότερα
Προϊόντα Aftamed
23 Μαΐου 2016

Aftamed® Junior Gel

To Aftamed® Junior Gel παρέχει γρήγορη ανακούφιση στα παιδιά από τον πόνο που προκαλείται από έλκη στο στόμα ή τραυματισμούς από σιδεράκια. Με γεύση τσίχλας για ευχάριστη θεραπεία, κατάλληλη για παιδιά.

Περισσότερα
Προϊόντα Aftamed
23 Μαΐου 2016

Aftamed® Shield

Μοναδική φόρμουλα υψηλής συγκέντρωσης υαλουρονικού οξέως για μεγάλες, ιδιαίτερα επώδυνες άφθες στο στόμα. Σχηματίζει ένα λεπτό φιλμ που προσκολλάται στο τραύμα και το προστατεύει παρέχοντας άμεση ανακούφιση από τον πόνο μέσα σε 4 ώρες.

Περισσότερα
Προϊόντα Aftamed
23 Μαΐου 2016

Aftamed® Spray

Κατάλληλο για πολλαπλά έλκη.
Ανακουφίζει άμεσα από τον πόνο που προκαλείται από έλκη στο στόμα και αφθώδη στοματίτιδα.
Διαθέτει πρακτικό στόμιο εφαρμογής.

Περισσότερα
Προϊόντα Aftamed